RAPHAEL NIEDERSTÄTTER, prvonagrajenec 22. mednarodnega tekmovanja mladih kitaristov "Forum Gitarre Wien", MAJA KRALJ, zmagovalka tekmovanja na 16. mednarodnem festivalu v Uppsali

Raphael Niederstätter (17 let) je prve lekcije kitare dobival doma preko igre z očetom Klausom in se  kasneje vpisal na državno glasbeno šolo v Schwaz. Do leta 2019 se je učil pri Stefanu Hacklu, trenutno pa študira klasično kitaro pri Danielu Müllerju in jazzovsko kitaro pri Rolandu Heinzu na Tirolskem deželnem konservatoriju.
Pomembne izkušnje in napotke je Raphael pridobival na različnih mojstrskih tečajih pri profesorjih: Alvaro Pierri, Jesus Pineda in Georg Schmitz. Osvojil je prvi nagradi na mednarodnem mladinskem tekmovanju "Forum Gitarre Wien" in na tekmovanju "Heinrich Albert" v Gautingu pri Münchnu. Je tudi dobitnik prve nagrade “Prima la Musica” na deželni in zvezni ravni.
Raphael Niederstätter je strasten in kreativen glasbeni producent na računalniku.


Maja Kralj (1999) je svojo glasbeno pot začela pri sedmih letih v Glasbeni šoli Sežana. Osem let je pouk kitare obiskovala pri profesorici Nataši Črnugelj. Leta 2014 je svoje šolanje nadaljevala na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani v razredu profesorja Antona Črnuglja. V letu 2019 pa je svoje šolanje začela na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer jo kitaro poučuje profesor Andrej Grafenauer.
V času svojega šolanja na nižji in srednji glasbeni šoli je redno nastopala in se udeležila mnogih tekmovanj tako doma kot tudi v tujini. Med najuspešnejše rezultate sodijo Zlato priznanje na festivalu "Dnevi kitare Krško 2016", 2. nagrada na "2. Zagreb guitar festival" (2016), 1. nagrada na "3. Zagreb guitar festival" (2017), 2. nagrada ter zlato priznanje na državnem tekmovanju TEMSIG 2017, v kitarskem duu s Tinetom Črnugljem ter 1. nagrada na tekmovanju "Young Talent Competition", na švedskem kitarskem festivalu "Uppsala XVI. International Guitar festival 2019", ki se ga je udeležila kot štipendistka organizacije EuroStrings.
Redno se udeležuje tudi mednarodnih festivalov, kjer svoje znanje izpopolnjuje pri priznanih profesorjih. Na mednarodnem festivalu kitare v Postojni, kitarskem festivalu Forum Gitarre Wien in Zagreb guitar festivalu je sodelovala s številnimi profesorji, kot so: Paolo Pegoraro, István Römer, Andrej Grafenauer, Judicaël Perroy, Xhevdet Sahatxhija, Mak Grgić, Nejc Kuhar, Jure Cerkovnik, Johann Palier, Xuefei Yang, Andrea de Vitis, Costas Cotsiolis, Olaf van Gonnisen, Laura Young, Margarita Escarpa, Alvaro Pierri, Brian Head, Gabriel Bianco, Stephanie Jones, Anders Miolin in drugi.